Etusivu / Myymässä

Myymässä

Avaimet hyvin tehtyyn asuntokauppaan

Välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä taidolla ja kokemuksella. Seuraamme markkinoita ja olemme ajan hermoilla hinnoittelussa. Ymmärrämme myös sijoitus-, rahoitus- ja varallisuusasiat. Saat palvelukseesi kokeneet kiinteistökonkarit.

Ryhdymme heti töihin saadaksemme tarjouksia. Tuomme esiin asuntosi parhaat puolet. Kommunikoimme sinulle ja ostajaehdokkaille suoraan mutta sydämellä. Tavoite ei karkaa meiltä. Palvelemme hellittämättä ja henkilökohtaisesti, koska jokaisella kodilla on oma tarinansa.

Vastaamme pienimpäänkin tiedusteluun nopeasti. Asuntonäytöt järjestämme aikataulusi mukaan. Maalaamme, sisustamme, stailaamme tai kuvaamme. Tiimimme jäsenet edustavat alan korkeinta ammattitaitoa ja yritys on Suomen Kiinteistönvälitysliiton jäsen.

Kaikki tekomme ohjaavat yhteiseen päämäärään – asuntokauppaan.

Näin myymme

Jokaisella kodilla on oma tarinansa

Teemme aina toimeksiantosopimuksen, jonka jälkeen analysoimme myytävän kohteen parhaat myyntivaltit. Teemme selkeän myyntisuunnitelman. Mietimme esittelytekstit huolella, koska jokainen koti on ainutlaatuinen.

Juhla-asuun puettu koti houkuttelee ostajia

Stailaamme myytävän kohteen tarvittaessa. Siistimme ja viimeistelemme sisustuksen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu, myyntisiivous ja tavaroiden karsiminen tekevät ihmeitä. Tekstiilien vaihto, uudet pyyhkeet tai sisustustyynyt piristävät ilmettä. Kaikki tämä onnistuu kauttamme.

Huippukuvaaja tuo kotisi parhaat puolet esille

Haluamme tuoda kotisi kauneuden esille. Meillä on käytössämme ammattivalokuvaaja, joka on erikoistunut nimenomaan asuntojen valokuvaamiseen. Edustavat valokuvat saavat kotisi loistamaan ja lyhentävät myyntiaikaa.

Emme piilottele kohteita pöydän alla

Laaja asiakasverkostomme ja kattavat myyntikanavat ovat vailla vertaa. Liikumme jatkuvasti asiakkaiden parissa – kodit myydään ihmiseltä ihmiselle. Näymme isoissa nettiportaaleissa, kuten Oikotie ja Etuovi. Hallitsemme sosiaalisen median kanavat. Omat nettisivumme ja lehtimainonta täydentävät pakettia.

Kohteelle sopivat myyntitilaisuudet

Lanseeraamme myytävän kodin. Tiedotamme ensin omalle asiakasverkostollemme. Myymme isoissa nettiportaaleissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. Asunnosta voidaan tehdä myös upea kohde-esite. Järjestämme ennakkonäyttöjä ja toteutamme kohteelle sopivan ensiesittelyn tarjoiluineen. Teemme sekä yleis- että yksityisesittelyjä.

Teemme kaupat sinun eduksesi

Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla palvelemme myös ostajaehdokkaita tinkimättömällä otteella. Ostaja saa meiltä tarvittaessa remonttiapua avaimet käteen -ajatuksella ja autamme tarvittaessa stailauksessa. Laaja yhteistyömme pankkien kanssa tarjotaan ostajan hyväksi, kaupan maaliin viemiseksi.

Välityspalkkio 3,5 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta tai kohdekohtaisesti. Pyydä tarjous!

Asiakkaiden kertomaa

Koti on myyty. Skål onnistuneille asuntokaupoille! Laitoin Miralle viestin 1. helmikuuta, että Roihiksen asunto pitäisi myydä helmikuun aikana, onnistuuko? Mira vastasi heti, että minähän myyn. Näin tapahtui ja vielä etuajassa, kaksi viikkoa ja homma oli hoidettu. Erittäin smoothi homma!

Mira järjesti nopealla aikataululla yksityisen näytön, kohteen ammattimainen tuntemus ja oleellisten asioiden läpikäynti, ei ryhtynyt huutokauppaan, vaikka muita halukkaita ostajia oli tarjolla. Sovittiin siinä samalla kauppa kädenpuristuksella. Hoiti kaupan ulkomailla asuvan myyjän ja minun välillä täydellisesti, hoiti sopimusten allekirjoitukset tulemalla itse työpaikalleni, hankki minulle mieluisan vuokralaisen ostamaani asuntoon käyvällä vuokralla ja asianmukaiset takuut huolehtien nopeassa aikataulussa, hyväntuulinen, ammattinsa osaava ja auttava; ensi kerralla otan häneen ensin yhteyttä, suosittelen ! Olen sydämestäni tyytyväinen Miralta saamaani palveluun.”
T. Hannu, 66-v. Asunto- ja kiinteistökaupoista 40 vuoden kokemus, asunto- ja kiinteistösijoittaja Helsingin kantakaupungista.

Mira myi tämän asunnon ensiesittelyssä. Olimme viikossa jo kaupoilla siitä kun kohdeilmotus julkaistiin. Yksinkertaisen tehokasta ja ammattitaitoista.

Pohditko asunnon myyntiä? Tilaa maksuton hinta-arvio

Ota yhteyttä, jos suunnittelet myyntiä ja asuntosi arvo mietityttää.