Myymässä asuntoa?

Asuntokauppa kaikissa sen ulottuvuuksissa on ominta osaamistani. Kahdenkymmenen vuoden kokemus tuoreilla opinnoilla on vakuuttava yhdistelmä yhä monimutkaisemmassa asuntokaupan maailmassa.

Asuntokaupan juridinen osaaminen yhdistettynä käytännön kokemukseen, tunneäly, sekä neuvottelutaidot toimivat sekä myyjän, että ostajan eduksi.

”Ei pidä koskaan unohtaa, että palvelemalla ostajaa erinomaisesti, palvelee välittäjä parhaiten toimeksiantajaansa.”

Kiinteistönvälittäjä palveluksessasi

Asunnon ostossa sinua palvelee

Veera Kasslin
Asiakaspäällikkö

puhelimitse
044 307 4160

sähköpostilla
veera @ kasslin.com

Kiinteistövälittäjä Mira Kasslin

Mira Kasslin

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KTM

Monipuolisesta ja laaja-alaisesta osaamisestani ja kokemuksestani on hyötyä asuntokaupassa, sillä nykyisin myynti- ja ostotilanteet vaativat ratkaisukeskeisyyttä, sekä erinomaisia neuvottelutaitoja. Lain tunteminen ja asuntokaupan syväosaaminen ovat silloin merkittävässä roolissa.

Ota yhteyttä

puhelimitse
040 595 0090

sähköpostilla
mira @ kasslin.com

Helsinki

Kasslin LKV:llä on erittäin hyvä tuntemus Helsingin alueesta kiinteistövälittäjänä – vahva käsitys markkinasta ja hintatasosta on siivittänyt erityisesti arvokohteiden ja vaativien kohteiden myyntiämme vuosien halki. Toimintamme on hienovaraista ja voit myös laittaa kotisi hiljaiseen myyntiin kauttamme laajojen kontaktiverkostojemme tukemana.

Olemme myyneet lukuisia luksusasuntoja Töölön, Ullanlinnan, Punavuoren, Kaivopuiston ja Eiran alueilla. 

 

Espoo, Vantaa

Löytyykö sinulta omakoti-, erillis-, rivi- tai kerrostalo Espoon tai Vantaan alueella myytäväksi? Haemme kohteita niin perheille kuin pariskunnille näiltä alueilta. Espoon ja Vantaan alueen kohteissa hinnoittelukriteerit ovat hyvin laaja-alaiset, sillä kohteet sijaitsevat usein jonkin erityispiirteen lähellä. Merenrantakiinteistöt, metron varrella sijaitsevat yksiöt tai kaksiot ja käytännölliset omakotitalot ovat halutuimpia kohteita ostajiemme keskuudessa.

Tilaa maksuton arviokäynti niin saat todellista tietoa asuntosi arvosta ja myyntimahdollisuuksista.

Muu Suomi

Kuten myytävistä kohteistamme käy ilmi, välitämme asumisen unelmia myös muualla Suomessa. Merenrantahuvilat, arvoasunnot ja omakotitalot ovat leipälajimme.

Käytössäsi oleva kokemuksemme, taitavat tekijämme ja erilaiset työkalut vahvistavat myyntiviestiäsi laajassa verkostossamme. Paikallinen kiinteistövälittäjä ei aina ole kaiken a ja o, vakavarainen ja sitoutunut ostaja löytyykin usein toiselta paikkakunnalta.

Hinnasto

Myyntitoimeksiannot

Asunto-osakkeet

Helsinki kantakaupunki

2,3%

+ alv 24% = 2,85% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan velattomasta kauppahinnasta

Muu Suomi

2,5%

+ alv 24% = 3,1% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan velattomasta kauppahinnasta

Välityspalkkio kiinteistön myynnistä

Koko Suomi

3,5%

+ alv 24% = 4,34% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan

Ostotoimeksianto

Koko Suomi

2,5%

+ alv 24% = 3,1% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan

Vuokrauspalvelu

Koko Suomi

1kk vuokra

Yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv 24%

Arviokäynti on maksuton.

Välityspalvelu sisältää myynti- ja markkinointitoimet ( mm. ammattimainen kohdekuvaus, kauppaneuvottelut ja kauppakirjan laatiminen). Asiakirjakulut laskutetaan toteutuneen mukaisesti tai sovitun mukaisesti. Toimeksiantaja vastaa mahdollisten lakipalveluiden käyttämisestä kauppakirjan laatimisessa (vastuunrajoituslausekkeet esim. kiinteistökaupassa).

ArviolausunNOT

Asunto-osakkeet

490.00€

sis alv 24%

Kiinteistöt

700.00€

sis alv 24% 

 

mira Kasslin lev logo

Tarjoamme

Ammattitaitomme

Kasslin LKV on taitava asuntokaupan neuvottelija – käytössäsi on kokenut ja määrätietoinen kiinteistövälittäjä jolta ei ote herpaannu vaativissakaan tarjousneuvotteluissa.

Markkinoinnin

Perinteisiin kiinteistövälittäjiin verrattuna tarjoamme äärimmäisen tyylikkään alustan kiinteistösi välittämistä varten. Pidämme myös huolta asuntosi myynti-ilmoituksen näkyvyydestä kaikissa eri medioissa ja hyödynnämme sosiaalisen median verkostojamme koko toimeksiannon ajan.

Valokuvauksen

Haluamme tuoda kotisi kauneuden esille. Meillä on käytössämme ammattivalokuvaaja, joka on erikoistunut nimenomaan asuntojen valokuvaamiseen. Edustavat valokuvat saavat kotisi loistamaan ja lyhentävät myyntiaikaa.

Dronella otetuilla kuvilla saamme tarvittaessa koko kiinteistön näyttävästi esille. Dronevideointi toimii erinomaisestia edustavien ulkoalueiden kuvaamisessa. Tapauskohtaisesti meillä on mahdollisuus käyttää 360-kuvausta, jolloin asunnon katsominen etänä on mitä helpointa.

Sisustussuunnitelun

Stailaamme myytävän kohteen tarvittaessa. Siistimme ja viimeistelemme sisustuksen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu, myyntisiivous ja tavaroiden karsiminen tekevät ihmeitä. Tekstiilien vaihto, uudet pyyhkeet ja sisustustyynyt piristävät ilmettä.

Tilaa maksuton arviokäynti