Myymässä asuntoa?

Välitämme kaikkia asunto- ja kiinteistötyyppejä. Seuraamme markkinoita ja olemme ajan hermoilla hinnoittelussa. Ymmärrämme myös sijoitus-, rahoitus- ja varallisuusasiat. Saat palvelukseesi kokeneet kiinteistökonkarit.

Kiinteistönvälittäjä palveluksessasi

Asuntosi myyntiasioissa sinua palvelee

Mira Kasslin
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, YKV, LKV, BBA

puhelimitse
040 595 0090

sähköpostilla
mira @ kasslin.com

Helsinki

Kasslin LKV:llä on erittäin hyvä tuntemus Helsingin alueesta kiinteistövälittäjänä – vahva käsitys markkinasta ja hintatasosta on siivittänyt erityisesti arvokohteiden ja vaativien kohteiden myyntiämme vuosien halki. Toimintamme on hienovaraista ja voit myös laittaa kotisi hiljaiseen myyntiin kauttamme laajojen kontaktiverkostojemme tukemana.

Olemme myyneet lukuisia luksusasuntoja Töölön, Ullanlinnan, Punavuoren, Kaivopuiston ja Eiran alueilla. 

 

Espoo, Vantaa

Löytyykö sinulta omakoti-, erillis-, rivi- tai kerrostalo Espoon tai Vantaan alueella myytäväksi? Haemme kohteita niin perheille kuin pariskunnille näiltä alueilta. Espoon ja Vantaan alueen kohteissa hinnoittelukriteerit ovat hyvin laaja-alaiset, sillä kohteet sijaitsevat usein jonkin erityispiirteen lähellä. Merenrantakiinteistöt, metron varrella sijaitsevat yksiöt tai kaksiot ja käytännölliset omakotitalot ovat halutuimpia kohteita ostajiemme keskuudessa.

Tilaa maksuton arviokäynti niin saat todellista tietoa asuntosi arvosta ja myyntimahdollisuuksista.

Muu Suomi

Kuten myytävistä kohteistamme käy ilmi, välitämme asumisen unelmia myös muualla Suomessa. Merenrantahuvilat, arvoasunnot ja omakotitalot ovat leipälajimme.

Käytössäsi oleva kokemuksemme, taitavat tekijämme ja erilaiset työkalut vahvistavat myyntiviestiäsi laajassa verkostossamme. Paikallinen kiinteistövälittäjä ei aina ole kaiken a ja o, vakavarainen ja sitoutunut ostaja löytyykin usein toiselta paikkakunnalta.

Hinnasto

Myyntitoimeksiannot

Asunto-osakkeet

Helsinki kantakaupunki

1,8%

+ alv 24% = 2,23% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan velattomasta kauppahinnasta

Muu Suomi

2,5%

+ alv 24% = 3,1% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan velattomasta kauppahinnasta

Välityspalkkio kiinteistön myynnistä

Koko Suomi

3,5%

+ alv 24% = 4,34% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan

Ostotoimeksianto

Koko Suomi

1,5%

+ alv 24% = 1,86% (sis. alv)
tai sopimuksen mukaan

Vuokrauspalvelu

Koko Suomi

1kk vuokra

Yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv 24%

Arviokäynti on maksuton.

Välityspalvelu sisältää myynti- ja markkinointitioimet. Lisäpalveluista sovitaan kohdekohtaisesti.

ArviolausunNOT

Asunto-osakkeet

490.00€

sis alv 24%

Kiinteistöt

700.00€

sis alv 24% 

 

mira Kasslin lev logo

Tarjoamme

Ammattitaitomme

Kasslin LKV on taitava asuntokaupan neuvottelija – käytössäsi on kokenut ja määrätietoinen kiinteistövälittäjä jolta ei ote herpaannu vaativissakaan tarjousneuvotteluissa.

Markkinoinnin

Perinteisiin kiinteistövälittäjiin verrattuna tarjoamme äärimmäisen tyylikkään alustan kiinteistösi välittämistä varten. Pidämme myös huolta asuntosi myynti-ilmoituksen näkyvyydestä kaikissa eri medioissa ja hyödynnämme sosiaalisen median verkostojamme koko toimeksiannon ajan.

Valokuvauksen

Haluamme tuoda kotisi kauneuden esille. Meillä on käytössämme ammattivalokuvaaja, joka on erikoistunut nimenomaan asuntojen valokuvaamiseen. Edustavat valokuvat saavat kotisi loistamaan ja lyhentävät myyntiaikaa.

Dronella otetuilla kuvilla saamme tarvittaessa koko kiinteistön näyttävästi esille. Dronevideointi toimii erinomaisestia edustavien ulkoalueiden kuvaamisessa. Tapauskohtaisesti meillä on mahdollisuus käyttää 360-kuvausta, jolloin asunnon katsominen etänä on mitä helpointa.

Sisustussuunnitelun

Stailaamme myytävän kohteen tarvittaessa. Siistimme ja viimeistelemme sisustuksen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu, myyntisiivous ja tavaroiden karsiminen tekevät ihmeitä. Tekstiilien vaihto, uudet pyyhkeet ja sisustustyynyt piristävät ilmettä.

Tilaa maksuton arviokäynti