Etusivu / Yritys

Yritys

Suomen arvoasunnot Oy
Kasslin LKV

Kasslin LKV perustettiin vuonna 2015 vastaamaan asiakkaiden tarvetta ja tarjoamaan rehellistä, aitoa, asiantuntevaa, ihmisläheistä ja yksilöllistä palvelua. Yrityksen perustajalla, Mira Kasslinilla on 15 vuoden vahva kokemus kiinteistönvälityksestä, ja välitystoimiston perustamiseen vaikuttikin myös rakkaus alaa kohtaan.

Olemme pieni, ketterä, innovatiivinen ja rohkea kotimaisessa omistuksessa oleva välitystoimisto. Olemme aidosti sitä mitä lupaamme, kohtaamme ihmiset kasvotusten ja otamme asioista vastuun.

Käytössämme on markkinoiden viimeisimmät työkalut, alan innovaatiot ja seuraamme aktiivisesti markkinoita. Olemme rohkeita ja intohimoisia kiinteistönvälitysalan edelläkävijöitä. Kauttamme myös laajat asiakas- ja kontaktiverkostot ovat käytössäsi.

Toimimme pääosin Uudellamaalla, mutta yhtä lailla välitämme Lapin hiihtokeskusten helmet. Haltioidumme myös uudiskohteiden brändäämisestä. Nautimme työstämme ja se näkyy - olemme loistavia myyntityössä.

Sinulle arvokas koti on meille arvoasunto.

Asenne

Asenne on avain, myös asuntokaupan tekemisessä.
Haluatko kiinteistönvälittäjän, joka kääntää sen viimeisenkin kiven?

Kokemus

Pitkä kokemuksemme tuo asuntojen välitykseen aitoa osaamista, neuvottelutaitoja ja mitä parhainta henkilökohtaista palvelua.

Taito

Olemme taitavia, tehokkaita ja avoimia.
Teemme kaupat sinun eduksesi, sinun ehdoillasi.

Uusi koti

Asiakkaideni tyytyväisyys motivoi minua. Urheilutaustani ansiosta olen määrätietoinen luonne – pääsen reilusti ja ajoissa maaliin. Minulla on pitkä kokemus kiinteistöalalta ja laaja kontaktiverkosto. Minun asiakkaanani saat keskittyä omaan arkeesi.

mirakasslin

Mira Kasslin

kiinteistönvälittäjä LKV

mira(at)kasslin.com

040 595 0090

Asiakkaiden kertomaa

Koti on myyty. Skål onnistuneille asuntokaupoille! Laitoin Miralle viestin 1. helmikuuta, että Roihiksen asunto pitäisi myydä helmikuun aikana, onnistuuko? Mira vastasi heti, että minähän myyn. Näin tapahtui ja vielä etuajassa, kaksi viikkoa ja homma oli hoidettu. Erittäin smoothi homma!

Mira järjesti nopealla aikataululla yksityisen näytön, kohteen ammattimainen tuntemus ja oleellisten asioiden läpikäynti, ei ryhtynyt huutokauppaan, vaikka muita halukkaita ostajia oli tarjolla. Sovittiin siinä samalla kauppa kädenpuristuksella. Hoiti kaupan ulkomailla asuvan myyjän ja minun välillä täydellisesti, hoiti sopimusten allekirjoitukset tulemalla itse työpaikalleni, hankki minulle mieluisan vuokralaisen ostamaani asuntoon käyvällä vuokralla ja asianmukaiset takuut huolehtien nopeassa aikataulussa, hyväntuulinen, ammattinsa osaava ja auttava; ensi kerralla otan häneen ensin yhteyttä, suosittelen ! Olen sydämestäni tyytyväinen Miralta saamaani palveluun.”
T. Hannu, 66-v. Asunto- ja kiinteistökaupoista 40 vuoden kokemus, asunto- ja kiinteistösijoittaja Helsingin kantakaupungista.

Mira myi tämän asunnon ensiesittelyssä. Olimme viikossa jo kaupoilla siitä kun kohdeilmotus julkaistiin. Yksinkertaisen tehokasta ja ammattitaitoista.

Pohditko asunnon myyntiä? Tilaa maksuton hinta-arvio

Ota yhteyttä, jos suunnittelet myyntiä ja asuntosi arvo mietityttää.