Services

HomeServices

Miksi valita Mira Kasslin LKV?

Autamme mielellämme asunnon ostoon tai myyntiin liittyvissä asioissa. Kerro meille, minkälaisesta kodista haaveilet. Jos olet myymässä, kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille. Kysy rohkeasti, me vastaamme.

JOKAISELLA KODILLA ON OMA TARINANSA

Välitämme kaikkia asunto- ja kiinteistötyyppejä. Teemme aina toimeksiantosopimuksen, jonka jälkeen analysoimme myytävän kohteen parhaat myyntivaltit. Teemme selkeän myyntisuunnoitelman. Mietimme esittelytekstit huolella, koska jokainen koti on ainutlaatuinen

JUHLA-ASUUN PUETTU KOTI HOUKUTTELEE OSTAJIA

Stailaamme myytävän kohteen tarvittaessa. Siistimme ja viimeistelemme sisustuksen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu, myyntisiivous ja tavaroiden karsiminen tekevät ihmeitä. Tekstiilien vaihto, uudet pyyhkeet ja sisustusttyynyt piristävät ilmettä. Kaikki tämä onnistuu kauttammne.

HUIPPUKUVAAJA TUO KOTISI PARHAAT PUOLET ESIIN

Haluamme tuoda kotisi kauneuden esille. Meillä on käytössämme ammattivalokuvaaja, joka on erikoistunut nimenomaan asuntojen valokuvaamiseen. Edustavatvalokuvat saavat kotisi loistamaan ja lyhentävät myyntiaikaa.

EMME PIILOTTELE PÖYDÄN ALLA

Laaja asiakasverkostomme ja kattavat myyntikanavat ovat vailla vertaa. Liikumme jatkuvasti asiakkaiden parissa – kodit myydään ihmiseltä ihmiselle. Näymme isoissa nettiportaaleissa, kuten Oikotie ja Etuovi. Hallitsemme sosiaalisen median kanavat. omat nettisivumme ja lehtimainonta täydentävät pakettia.

KOHTEELLE SOPIVAT MYYNTITILAISUUDET

Lanseeraamme myytävän kodin. Tiedotamme ensin omalle asiakasverkostollemme. Myymme isoissa nettiportaaleissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdessä. Asunnosta voidaan tehdä myös upea kohde-esite. Järjestämme ennakkonäyttöjä ja toteutamme kohteelle sopivan ensiesittelyn tarjoiluineen. Teemme sekä yleis- että yksityisesittelyjä.

TEEMME KAUPAT SINUN EDUKSESI

Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla palvelemme myös ostajaehdokkaita tinkimättömällä otteella. Ostaja saa meiltä tarvittaessa remonttiapua avaimet käteen -ajatuksella ja autamme tarvittaessa stailauksessa. Laajayhteistyömme pankkien kanssa tarjotaan ostajan hyväksi, kaupan maaliin viemiseksi.
image
https://kasslin.com/wp-content/themes/hazel/
https://kasslin.com/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/kasslin.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
on
on
off